2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Allen nem játszik a válogatottban most

Rosco Allen nem játszik a magyar férfi kosárlabda-válogatottban a világbajnoki selejtezősorozat utolsó két csoportmérkőzésén.
2019. február 5. kedd 12:59 - HírExtra
 

"Rosco Allen most nem utazik haza, japán klubjában nagyon fontos mérkőzések várnak rá, így ezúttal tettünk egy gesztust a játékos és az egyesület irányába. Továbbra is nagyon fontos tagja a válogatottunknak, aki mindig, a világ túlsó végéről is azonnal jött. Példaértékű a hozzáállása, igazán megérdemli, hogy most a klubjára összpontosíthasson" - nyilatkozta Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány hétfőn a magyar szövetség honlapján.

A magyar válogatott - amely öt győzelemmel és öt vereséggel a J csoport negyedik helyén áll - február 22-én Varesében az olaszok vendége lesz, három nappal később pedig Szombathelyen a horvátokat fogadja.

Ivkovics hozzátette, szakmai stábjával hamarosan kijelöli a pontos keretet, a közös felkészülés pedig február 17-én kezdődik.

Az már korábban nyilvánosságra került, hogy a japán másodosztályú Simane Szuszanoo Magic játékosán kívül a Barcelona légiósa, Hanga Ádám is hiányozni fog a keretből, mert a selejtezők időszakában Euroliga-mérkőzéseken kell szerepelnie.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását