2024. március 29. - Auguszta

3 tipp, hogy ne legyen nyűg a Valentin-nap

Hiába szeretnénk egy különleges Valentin-napot, sokszor a körülmények inkább nyűggé teszik: nincs meg az ideális ruha, a kiválasztott ajándék elcsépelt, a randihelyen pedig másik két párral kell osztozni az asztalon. Felejtsük el a sablonos megoldásokat és a kompromisszumokat: a Springfield most segít, hogy idén stresszmentes legyen a szerelem ünnepe.
2019. január 27. vasárnap 11:31 - HírExtra

Mit csináljunk?


A romantikus belvárosi program gyakran inkább csak kiábrándító: a moziban a mögöttünk ülő végig kommentálja az eseményeket; az éttermekben jobban halljuk a szomszédunk udvarlását, mint a partnerünkét; a szabadtéri sétákhoz pedig valljuk be, hideg van. Ahelyett, hogy megrögzötten keresnénk az ideális időtöltést, lássuk be, hogy a romantikus és gourmet élményekhez nem kell feltétlenül kimozdulni otthonról. Szerezzünk néhány gyertyát, rendeljünk a kedvenc éttermünkből és fókuszáljunk arra, ami a legfontosabb: egymásra.



Mit ajándékozzunk?


A karácsony után a második legnehezebb ajándékozási alkalom a Valentin-nap: igyekszünk olyat meglepetést találni, amely kifejezi az érzéseinket, nem elcsépelt és egy szívecskés párnánál kreatívabb. Erőltetett és utolsó-pillanatos vészmegoldások helyett inkább lepjük meg a párunkat személyes emlékekkel: például egy fotómontázzsal vagy a közös emlékekhez kapcsolódó dalok gyűjteményével. Végül is a szerelemről és nem a drága ajándékokról szól ez a nap.

Mit vegyünk fel?

Ki mondta, hogy csak öltönyben és koktélruhában lehet ünnepelni? A hideg időben alkalmatlan kisruhák helyett inkább válasszunk valami kényelmesebbet: a Springfield Valentin-napi ajánlata vidám, egyszerű, és mégis passzol az alkalomhoz. A divatmárka legújabb kollekciójában egyszínű farmer-összeállításokat kínál fehér, piros és kék árnyalatokban, amelyek már a tavasz vitalitását és energiáit idézik meg. És hogyan is telhetne jobban az ünneplés, mint egy komfortos, de mégis divatos szettben?
Forrás: Noguchi
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását