2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kell az uniós pénz

A hazai vállalkozói közösség számára fontos, hogy ne legyen európai uniós fejlesztési forrásvesztés a 2021-2027-es időszakban - hangsúlyozta Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.
2019. január 9. szerda 14:30 - HírExtra
 

A Kavosz vezérigazgatója felidézte, hogy a Brexittel nagy befizető távozik a rendszerből, továbbá átalakítják az unió költségvetési struktúráját, és abba olyan elemek is kerülnek, amelyek gazdasági szakemberek véleménye szerint nem tartoznak oda.

Példaként említette a Kavosz vezérigazgatója, hogy nem tartják jó megoldásnak a migrációs politika költségeit a többi tételből elvenni.

Szerinte 2021 után még erősebb támogatást kellene kapnia az uniós és a hazai kkv-szektornak egyaránt, a szinten tartást sem tartják jó ötletnek, miután ez a vállalkozói közösség adja a foglalkoztatás gerincét. A források elosztásánál szem előtt kellene tartani azt is, hogy a vállalkozások hogyan tudnak majd előbbre lépni a kutatás-fejlesztés, az innováció, a digitalizáció területén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását