2024. március 29. - Auguszta

Még több Disney on Ice

A Feld Entertainment és a Disney on Ice társulata örömmel tesz eleget a felfokozott magyar keresletnek, és a nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz Varázslatos Jégfesztivál előadást iktat be budapesti programjukba, amely 2019. február 2-án este, 19 órai kezdettel lesz látható a Budapest Arénában!
2018. december 19. szerda 09:18 - HírExtra
 

Az extra elődásra jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Az eredetileg meghirdetett 5 budapesti showra belépők már csak korlátozott számban érhetők el.

Készüljünk egy téli csodaországba történő belépésre, mely során a birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál, egy teljesen új, élő produkcióban. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és az Oscar-díjas, valamint minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.

Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez - a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek – egy kalandos és varázslatos történetben.

Élvezzük, hogy “Ringat a víz” A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel. Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép. Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.

Jegyárak:

Gyerekjegy: 4.900 forint
Ifjúsági jegy: 5.900 forint
Felnőtt jegy: 5.900 forinttól

Az előadások pontos ideje:
Február 1., péntek 19:00
Február 2., szombat 11:00, 15:00 és 19:00
Február 3., vasárnap 11:00 és 15:00
Forrás: livenation
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását