2024. március 29. - Auguszta

Fogszabályozás a tökéletes mosolyért

Ki ne vágyna tökéletes és szabályos fogakra? Manapság egyre többen választják a fogszabályozás módszerét, hogy javítsanak esztétikai megjelenésükön és növeljék önbizalmukat.
2018. október 4. csütörtök 08:48 - HírExtra
 
 Az Optimum fogászat segít megtalálni a legjobb módszert. Ismerje meg a fogszabályozás jövőjét, a Pitts21 rögzített fogszabályozót, mely rendelőnkben is megtalálható!

Tökéletes mosolyra vágyik, de nem szeretne éveket eltölteni fogszabályozással? Fájdalommentes módszert keres? A legmodernebb gyártási technológiának és a tervezésnek köszönhetően a Pitts21-el a kezelési idő 5-6 hónappal csökken, a kezelési idő alatti fájdalom és a mellékhatások valószínűsége pedig minimalizálódik.

A tervek az arc és mosolyesztétikai szempontok maximális figyelembevételével készülnek, így a végeredmény sokkal esztétikusabb és pontosabb lesz, mint a hagyományos fogszabályozó készülékek esetén. Amennyiben az elérhető végeredményben a legkevesebb kompromisszumot szeretné megengedni, a Pitts21 az ideális választás!

Az Optimum fogászat a Pitts21-en kívül a fogászati kezelések széles spektrumát biztosítja, így amennyiben fogszabályzáson gondolkodik, oldalunkon számos hasznos információt talál a kezelésről és a különböző készülékek előnyeiről.
 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását