2024. március 29. - Auguszta

SOJA az A38-on

Az újbudai A38 hajón lesz a SOJA-koncert július 11-én - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Az egyik legnépszerűbb amerikai reggae zenekar budapesti fellépése eredetileg a Barba Negra Trackben lett volna.
2018. július 4. szerda 13:33 - HírExtra
 

Mint írták, a már megvásárolt jegyek érvényesek az új helyszínre, és belépők továbbra is válthatók az A38-beli koncertre.

A SOJA (Soldiers of Jah Army) több mint két évtizeddel ezelőtt, 1997-ben alakult középiskolai barátokból. A nyolctagú zenekart azóta kétszer jelölték Grammy-díjra, a közösségi médiában hétmillió követője van, YouTube-megtekintéseik száma átlépte a 300 milliót.

A csapatnak eddig nyolc stúdiólemeze jelent meg, a legutóbbi, a Poetry In Motion tavaly októberben. A stúdiófelvételek idejére a tagok újra együtt laktak és zenéltek, így minden energiájukat bele tudták adni a folyamatba. Három hónapot töltöttek a Charlottesville közelében található Haunted Hollow Studióban, közben órákat ücsörögtek a verandán, beszélgetve a zenéről és az életről.

A SOJA energikus és szenvedélyes koncertjeiről ismert, egyet már a magyar közönség is láthatott, három évvel ezelőtt a Sziget fesztivál A38 színpadán. Az elmúlt évtizedben átlagosan évi százhúsz koncertet adtak, és olyan együttesekkel turnéztak, mint a Dave Matthews Band, a 311 vagy az Incubus, a legnagyobb fesztiválokon léptek fel, köztük a Bonnaroo-n, a Hangout Festivalon, a Wakarusán, a Cali Roots-on, a német Summerjamen, a lengyel Woodstockon és az argentin Personal Festivalon.

A csapat tagjai: Jacob Hemphill (ének, gitár), Bobby Lee (basszusgitár), Ryan Berty (dobok), Patrick O'Shea (billentyűs hangszerek), Ken Brownell (ütőhangszerek), Hellman Escorcia (szaxofon), Rafael Rodriguez (trombita) és Trevor Young (gitár, ének).

Mostani budapesti koncertjükön az A38-on Sena, a Ghánában született népszerű énekesnő, az Irie Maffia frontasszonya lesz a SOJA vendége.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását