2024. március 29. - Auguszta
Az idő kedvez egy jó kis piknikre, nézzünk körül, mit lehet beszerezni hozzá, a Tchibo webáruház heti ajánlata ebben segít.
2018. május 6. vasárnap 10:37 - HírExtra
Az idő kedvez egy jó kis piknikre, nézzünk körül, mit lehet beszerezni hozzá, a Tchibo webáruház heti ajánlata ebben segít.


Pikniktáska itt található, pikniktakaró pedig itt, az otthoni, szabadban töltött időt pedig egy beltéri használatra is alkalmas kosártálcával dobhatjuk fel, amely különösen magas peremének köszönhetően biztosan megtartja az ételeket, italokat szállítás közben. Fogantyúi összecsukhatók, így egy kézben is kényelmesen és biztosan vihetjük magunkkal a fonott anyagra emlékeztető, ám erős fémből, műanyag bevonattal készült tálcát, ami anyagának köszönhetően nedves ruhával is könnyedén megtisztítható, miközben esztétikus kialakításával nem csak praktikus segítséget nyújt, hanem az étkezés hangulatát is feldobja majd!





A fonott evőeszköztartó kosár ugyanabból az anyagból készült, mint a magas peremű tálca: kellemes kiegészítője lesz tehát az asztalnak akár kint, akár odabent. A négy részre osztott kosárban átláthatóan tárolhatók az evőeszközök, de akár fűszerek, vagy szószok számára is alkalmas lehet. Egyszerű szállítást biztosító, praktikus hordozófüllel készült, ezért bármikor felkaphatjuk és magunkkal vihetjük, ráadásul a tisztítása is épp olyan egyszerű, mint a tálcáé, hiszen csupán egy nedves rongyra van szükségünk hozzá!

A kiváló minőségű, üveghatású műanyagból készült kínáló- és salátástál igazi 2 az 1-ben kiegészítő, hiszen a benne található betét egyfelől kivehető, és külön is felhasználható, de ha olyasmit szeretnénk tálalni, aminek nem árt a hűtés, akkor a külső rész aljára jeget téve, majd az osztott betétet erre ráhelyezve hűvösen tarthatjuk az ilyen jellegű élelmiszereket, például gyümölcsöket is. Fedelével távol tarthatjuk a rovarokat és az egyéb hívatlan vendégeket.

A tiszta pamutból készült kültéri asztalterítő víztaszító kialakítása miatt ajánlott elsősorban kinti használatra, de természetesen bent is nyugodtan használhatjuk, hiszen nem csak a vizet, de az egyéb szennyeződéseket is taszítja, így a kiborult folyadékokat gyorsan és hatékonyan eltávolíthatjuk róla. A 6 személyes asztalokra méretezett terítő vidám, fehér-világoskék-sötétkék csíkozású anyagból készült, és szükség esetén mosógépben is nyugodtan mosható, szükség esetén azonban érdemes a folttaszító hatását rövid vasalással felfrissíteni.





A tökéletes nyárestét hangulatos világítással tehetjük még kellemesebbé – szerencsére a heti ajánlat ebben is a segítségünkre van! A filament napelemes LED-es égősor 10 villanykörte formájú világító lámpatestje melegfehér fényével igazán romantikus hangulatot biztosít, akár kint, akár bent alkalmazzuk majd. Az égősor teljes hossza nagyjából 5 méter, amelyhez külön napelem tartozik, földbe szúrható nyárssal. Ezen a napelemen található ki/bekapcsoló gomb is, de az égősor szürkületkor magától is bekapcsol majd, hogy a sötét órákban tegyen jó szolgálatot a hangulat megalapozásával.

Két méretben találunk szintén napelemmel működő lampionokat is, amelyek fehér lámpaernyővel, és a fedelükben lévő napelemmel, valamint felakasztó fogantyúval érkeznek. Az égősorhoz hasonlóan ezek a lámpák is automatikusan bekapcsolnak szürkületkor, hogy beépített, melegfehér LED égőikkel beragyogják az esti órákat. A kisebb lámpa átmérője 16 cm, magassága pedig 20, míg a nagyobb lámpa esetén a 20 cm-es átmérőhöz 60 cm-es magasság tartozik. A lampionok kellemes kiegészítőként csempésznek különleges hatást az estékbe, így a hangulatos fények kedvelőinek nem lesz kérdés, hogy szükség van-e otthon egy (vagy több) ilyen darabra.

További bútorokért, dekorációs elemekért, hangulatvilágításért, vagy akár a szabadban kellemes órákat ígérő játékokért is érdemes átkattintanunk a teljes heti kínálatra, hiszen rengeteg érdekes ötletet meríthetünk az ott található lehetőségekből, amelyeket akár rögtön be is szerezhetünk!
Forrás: X
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását