2019. november 13. - Szilvia

Szerencsés sorsolás

Az olimpiai címvédő szerb és a világbajnok horvát csapatot is elkerülte a magyar férfi vízilabda-válogatott az Európa Kupa nyolcas döntőjének vasárnapi besorolásán.
2018. február 19. hétfő 09:26 - HírExtra
 
Az európai szövetség (LEN) késő esti tájékoztatása szerint Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese Olaszországgal, Görögországgal és Spanyolországgal szerepel majd azonos csoportban.

A másik négyesben a szerbek és a horvátok mellé Franciaország és Montenegró került.

"Örülök a csoportnak, mert egyrészt esélyünk van jó eredményt elérni, másrészt játszhatunk a nagyon erős olaszokkal, ami kiváló erőfelmérő lesz" - nyilatkozta a magyar szövetség (MVLSZ) honlapján Märcz Tamás.

Az Európa Kupa első kiírásában a három selejtezőcsoport továbbjutói szerepelhetnek a nyolcas döntőben, a két csoport első helyezettjei végül a fináléban, a másodikok pedig a bronzmérkőzésen csapnak össze.

A tornát április 5. és 8. között rendezik, a helyszínt később jelölik ki, de az MVLSZ információja szerint vélhetően Torinóban lesznek a mérkőzések. A sorozat győztese 20 ezer euróval gazdagodik, a második 15 ezer, a harmadik 5 ezer eurót kap.

A magyar válogatott a Kecskeméten rendezett selejtezőtornán Franciaországot, Spanyolországot, Romániát és Georgiát megelőzve az első helyről jutott tovább.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását