2024. március 19. - József, Bánk

Korán kell kezdeni

A gyerekek korai fejlesztésének fontosságára hívja fel a figyelmet a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat, hétfőtől egy héten át tanácsadással, bemutató foglalkozásokkal, előadással várnak minden érdeklődőt Budapest minden kerületében - közölte Mosányi Emőke, a szolgálat főigazgatója hétfőn az MTI-vel.
2018. február 19. hétfő 15:28 - HírExtra
 
Közleményében kiemelte, a február 19-23. között megrendezendő "Korai fejlesztés hete" programsorozat célja felhívni a korai fejlesztés jelentőségére, arra, hogy hathatós és megnyugtató eredményt csak szakemberek bevonásával lehet elérni. Minél kisebb korban ismerik fel a fejlődés egyenetlenségeit, tárják fel az okait, korrigálják a lemaradásokat, fejlesztéssel annál nagyobb az esély a harmonikus fiatal és felnőttkorra - tette hozzá.

Mint írta, a család segítése, amely a szűrést, komplex diagnosztikai vizsgálatot, gyógypedagógiai fejlesztést, tanácsadást, különböző terápiás szolgáltatásokat, a gyermek megfelelő közösségbe kerülésének elősegítését foglalja magába, mindig figyelembe veszi a gyermek állapotát és a család körülményeit is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását