2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jobbik: Újabb fideszes hazugsággyár ellen indult végrehajtási eljárás

Még tavaly januárban írta meg egy teljesen nyilvánvaló álhír alapján a 888 nevű viccportál, hogy a Jobbiknak megszűnt az egyik alapszervezete egy olyan Zalai megyei kistelepülésen, ahol egyébként soha nem is volt Jobbik-szervezet - írja keddi közleményében a Jobbik.
2018. február 6. kedd 13:48 - HírExtra
 A Jobbik emlékeztet: az emiatt indított pert a pestisracok. hu nevű propagandatermékkel együtt a 888 jogerősen elveszítette, és az ítélet szerint a hazugság miatt bocsánatot kellene kérniük levélben a párttól. Ezt ők azonban nem tették meg, így a legerősebb ellenzéki párt kénytelen volt a portált üzemeltető, Habony Árpád által tulajdonolt cég ellen végrehajtási eljárást indítani.

Ennek a végrehajtási eljárásnak is jelentős költségei lesznek - írja a közlemény - amelyet most is a törvényekre fittyet hányó, közpénzekkel ennek ellenére teletömött kormánylap fenntartójának kell majd a Jobbik felé megtéríteni.

"Így pedig ismét kijelenthetjük, hogy a most már az ügyészség szerint is törvénytelen állami számvevőszéki bírság megfizetésre indított gyűjtésben újabb illusztris támogatója akadt a Jobbiknak: maga Habony Árpád" - fogalmaz a Jobbik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását