2024. április 19. - Emma

A barom Trump bocsánatot kér?

Donald Trump amerikai elnök hajlandó bocsánatot kérni, amiért néhány hete megosztotta egy szélsőségesen muszlimellenes brit szervezet több videóját. Az eset komoly diplomáciai feszültséget szított London és Washington között.
2018. január 26. péntek 15:26 - HírExtra
 
Trump a davosi világgazdasági fórumon nyilatkozott az ITV brit kereskedelmi tévétársaságnak. A vasárnap este műsorba kerülő, egyes részleteiben pénteken ismertetett interjúban az amerikai elnök kijelenti: azért tette közzé saját Twitter-oldalán a három videót, mivel mélységesen hisz a radikális iszlám terrorizmus elleni küzdelemben, márpedig a videók a radikális iszlám terrorizmus megnyilvánulásait ábrázolták.

A nemzetközileg is ismert riporter, Piers Morgan felvetésére, hogy a videókat eredetileg közzétevő Britain First nevű szervezet "rasszisták és fasiszták gyülekezete", Trump kijelenti, hogy ezt "természetesen" nem tudta, sőt korábban semmit nem tudott a csoportról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását