2024. április 18. - Andrea, Ilma
Szuper karcsúsító recepteket oszt meg közösségi oldalán Pirner Alma. Az egzotikustánc világbajnok azt vallja, hogy első a táplálkozás, a második a mozgás, ha tökéletes alakot szeretnénk.
2017. december 10. vasárnap 08:15 - HírExtra
 Az egészséges étkezés alapja a jól megválasztott reggeli, Alma bevallotta, hogy harminchat évesen csak edzéssel aligha tudná megtartani bomba alakját.

Pirner Alma a nap legfontosabb étkezésének a reggelit tartja, tökéletes alakjának titka, hogy többször eszik, de keveset.



- Nagyon fontos az egészségtudatos táplálkozás. úgy gondolom, hogy bármennyit is edzel, ha nem eszel jól mellette, soha nem lesz csúcsformád. Nem véletlen mondják, a “kockák a konyhában készülnek.” Heti 8-10 órát edzek, rúdtánc, crossfit, cardio, erősítés, beautyrobic, de sajnos 36 évesen, gyerek után egyáltalán nem ehetek azt, amit megkívánok, ha szeretném a fitt külsőt tartani – árulta el Pirner Alma.

- Mindig azt mondom a hozzám forduló hölgyeknek, hogy ahhoz, hogy a nap hátralévő részében ne akarj felfalni egy komplett svédasztalnyi ételt, érdemes reggelizned. A lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmazó ételeket tartalmazó reggeli lenne ideális. Ilyen a magas rosttartalommal bíró ördögnyelves zabkása, amely garantálja a hosszan tartó telítettségérzetet. A finomított lisztes pékáruknál vagy cukrozott pelyheknél vércukorszinted hirtelen megemelkedik ezért rövid időn belül visszatér az éhségérzet!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását