2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mellár Tamás az Európai Alternatíva Párt jelöltje

A külföldön élő magyarokat tömörítő és Európa szerte polgári engedetlenséget kezdeményező Európai Alternatíva Párt támogatja Mellár Tamás pécsi független jelöltként történő indulását a 2018-as Országgyűlési választásokon.
2017. december 7. csütörtök 13:04 - HírExtra
 
A támogatásról szóló már meglévő előzetes megállapodást Mellár Tamás, a KSH korábbi elnöke és Somogyi Péter, az Európai Alternatíva Párt elnöke a csütörtökön véglegesítették.

A megállapodás Somogyi Péter szerint egy újabb, jelentős lépés a 2018-as kormányváltás felé.

Az eddigi tapasztalatok és a meglévő jelöltek alapján az Európai Alternatíva Párt abban bízik, hogy olyan képzett, kiváló nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező jelölteket tud állítani akik érdemben hozzájárulhatnak 2018-tól Magyarország fejlődéséhez.

Az Európai Alternatíva Párt jelöltjeinek előnye, hogy minden tekintetben függetlenek a jelenlegi kormánytól, nem félnek vállalni a véleményüket és annak következményeit.

A párt mind a 106 körzetben jelöltet fog állítani és egyedüli pártként a bejegyzett 222 közül nem fogad el állami kampánytámogatást. Az Alternatíva a kampányt a külföldön élő magyarok adományaiból fedezi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását