2024. március 19. - József, Bánk

Nyertünk curlingben

A magyar férfiválogatott 8-7-re nyert a St. Gallen-i curling Európa-bajnokság B divíziójának keddi játéknapján Észtország ellen.
2017. november 21. kedd 14:23 - HírExtra
 
A nemzetközi szövetség honlapja szerint a Fóti Balázs, Riesz Gábor, Varga Balázs, Ézsöl Gábor, Kalocsay Ottó Dániel összeállítású csapat az első endet követően még 2-0-ra vezetett, a folytatásban viszont jelentős hátrányba került. A hatodik end után az észtek 6-3-ra vezettek, a magyaroknak azonban sikerült egyenlíteniük a tizedik endben (7-7), majd az extra endben is jobbnak bizonyultak riválisaiknál, akik így a negyedik találkozójukat is elveszítették.

A magyarok két győzelemmel és három vereséggel állnak az A csoportban.

A csapatnak a nyolcas csoportban az első három között kellene végeznie ahhoz, hogy versenyben legyen a két feljutó helyért. A győztes egyúttal a vb-részvételért is harcba szállhat a legjobbak nyolcadik helyezettjével.

A női válogatott - amely öt mérkőzés után szintén két győzelemmel és három vereséggel áll - az A divízióban 14 órától Svédországgal mérkőzik meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását