2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ügyvédi irodában dolgozik a szépségkirálynő

Jogász és reklámarc a Nemzet Szépe első királynője.
2017. szeptember 16. szombat 10:35 - HírExtra
 
Özer Nóra nyerte meg tavaly a Nemzet Szépe szépségversenyt, nyáron ügyvédként doktorált az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen, most pedig végzett jogászként kezdi meg gyakorlatát egy budapesti ügyvédi irodában, miközben a szépségiparban is helyt áll.

A diplomás szépség nemrég csatlakozott Dr. Ujj Péter ügyvédi irodájához, ahol a szerződések kezelése mellett tárgyalásokra is elkísérheti majd a neves szakembert.

Özer Nóra reméli, hogy munkahelyén sok tapasztalatot szerez majd, hiszen a gyakorlatban sokkal többet meg lehet tanulni, mint az iskolapadban töltött öt év alatt.

A Nemzet Szépe 2016-os győztese szerint kollégái örülnek majd neki, hogy egy szépségkirálynővel dolgozhatnak együtt.

„Egyelőre nem sikerült mindenkivel alaposan megismerkednem, de biztosan sikerül majd beilleszkednem és több pozitív visszajelzésre számítok, mint negatívra” – fogalmazott.

A fiatal jogász az ügyvédi karrier mellett a szépségipart sem hanyagolja, hiszen ő lett a Pearl Cosmetics reklámarca.

Özer Nóra a kozmetikai termékeket forgalmazó cégről elmondta, krémjeik, maszkjaik, arcradírjaik kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, és a webshopon keresztül bárki könnyedén hozzájuk juthat.

„A mostani arcápolók sok parabént, adalékanyagot és mesterséges színezéket tartalmaznak, ebben különbözik tőlük a Pearl Cosmetics. Az én feladatom, hogy népszerűsítsem a Magyarországon még kevésbé ismert márkát, Facebook-oldalamon például már nyereményjátékot is indítottunk” – mesélte.

A szépségkirálynőnek tehát két fronton is helyt kell állnia az életben, de mint mondta, korábban is sikerült összeegyeztetnie a tanulmányait a szépségiparral, tehát van már tapasztalata benne.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását