2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Késsel támadt a rendőrre

Az előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség annak a férfinak, aki vasárnap kora délután Hódmezővásárhelyen késsel fenyegette meg a vele szemben intézkedő rendőröket - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.
2017. szeptember 6. szerda 12:02 - HírExtra
 
Serfőző Katalin közölte, a férfit felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével gyanúsítják.

A gyanú szerint vasárnap kora délután, a férfi hódmezővásárhelyi lakásához korábban kihívott mentőszolgálat munkatársai rendőri segítséget kértek. A kiérkező rendőrök bementek abba a szobába, ahol a gyanúsított tartózkodott, ahol a férfi mindkét kezében egy-egy nagy méretű konyhakést tartott, és támadólag megindult a rendőrök felé.

A gyanú szerint a férfi többszöri felszólításra és figyelmeztető lövés leadása után sem állt meg, a késekkel a rendőrök felé közeledett, amikor a támadás megakadályozása érdekében az egyik rendőr lábon lőtte.

Az ügyészség a bűnismétlés, valamint szökés, elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a férfi előzetes letartóztatását - tudatta az ügyész.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását