2024. március 29. - Auguszta
A BB Boglári Szüreti Fesztiválon még augusztus végén is tobzódik a nyár és a jókedv, miközben máshol már kisöprik a fesztivál placcot. Nem múlhat el a nyár egy utolsó, hatalmas bulizás nélkül, miközben már megkezdődött a szüret a Balatonboglári Borvidék kedvenc fajtáival!
2017. augusztus 17. csütörtök 08:09 - HírExtra


A Buli ott van ahol te szlogennel kerül megrendezésre idén is a BB Szüreti Fesztivál, ahol az önfeledt buli kellékei csak egy karnyújtásnyira vannak; Balaton-part, hamisítatlan strandfíling, jó borok, pezsgő hangulat, esti koncertek. Ráadásul nem kell sem napijegy, sem bérlet, mert ez a fesztivál INGYENES! Ez több, mint kihagyhatatlan!

Két színpadon zajlanak egyszerre a programok és a koncertek. Aki pedig táncos bulira vágyik, az a Club Bastille-ban található Rádió 1 Arénában pöröghet végkimerülésig. A neves fellépők sorát augusztus 17-én Majka&Curtis, és a The Biebers nyitja, de a négy napos fesztivál alatt Tóth Gabi, az Anna and the Barbies, a Children of Distance, a Copy Con, az Ismerős Arcok és Pápai Joci is koncertet ad a számos zenekar és a Dumaszínház előadása mellett. A színpadok zárását követően sem áll le a buli; a Rádió 1 Arénában a pörgős hangulatról a Rádió 1 DJ-i gondoskodnak hajnalig; Bárány Attila, Cooky, Newik, Crazibiza, Purebeat, Loving Arms és még sokan mások. A zenei programok mellett vidámpark, gyerekprogramok, iparművészek és kézművesek kirakodóvására, valamint bor és étel kóstolók várják a nyüzsgő-pezsgő tömeget.

Természetesen nem maradhat el ünnepélyes megnyitóként egy hordó bor csapra verése a legendás BB Muskotály borból és az országos szinten is kimagaslóan látványos lézershow és tűzijáték sem. Amennyiben szombaton az időjárás nem kedvezne a tüzijáték fellövésének, a látványosság nem marad el, vasárnap este megtekinthető lesz.

A fesztiválra érkezőket kérjük, az autók parkolásánál fokozottabban figyeljenek a kirakott közlekedési táblákra, hely nem lesz kevesebb, új parkolóhely is nyílik, azonban a tilosban történő parkolást fokozottan figyelik és megteszik a szükséges intézkedéseket.

Augusztus 17 – 20. között tehát egyértelműen érdemes leugrani a boglári Platán strandra, egy mély lélegzetet venni a nyáresti fuvallatból, majd belemerülni az éjszakába. Ismét hagyományosan hatalmas BBuli lesz a 41. BB Boglári Szüreti Fesztivál! Aki pörgésre, pezsgésre, kulináris élvezetekre, jó borokra és pezsgőkre vágyik, annak egyértelműen ott a helye! Nem kérdés, ez egyszerűen kihagyhatatlan!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását