2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Sztárportéban Dolly!

Milyen az igazi Dolly a maga építette falak mögött, miért építette azokat és ki ismeri őt igazán? Hogyan kezeli a mérgeket, és hogyan méregtelenít? Mi történt vele egy olaszországi klipforgatás hajnalán a tengerparton, ami máig emlékezetes? Sok más mellett ezekről is szót ejtettünk a Dolly Roll legendás énekesével.
2017. július 3. hétfő 11:23 - HírExtra

Már 19 évesen a Hungária együttes kislemezén énekelt, de az igazi áttörés 15 évvel később, a Dolly Roll első dalaival történt meg. Az 1983-ban született zenekar - első lemezét kiadva Flipper Öcsivel, Novai Gáborral, Kékes Zoltánnal, Fekete Gyulával és Zsoldos Gáborral -, azonnal az ország kedvence lett, és turnéik során Európát is bejárták.

Az EMeRTon-díjas magyar énekesnő saját bevallása szerint anyagi értelemben szegény családban nőtt fel. "A szüleim nagyon szerettek, de nagyon szigorúan neveltek, de hát kellett is. Remélem, ha ma lenéznek rám, picit büszkék, hogy mégis sikerült embert faragniuk belőlem."

A hátteret ismerve érthető, hogy Dollynak még ma is vannak olyan takarékossági szokásai, melyeken lehet, hogy elcsodálkozunk, pedig még a környezetet is óvhatjuk velük. Az erős családi kötelékek miatt, nehezen viseli a változást, mert szereti az állandóságot, mégis tud újrakezdeni és megújulni.

A megújulás előfeltétele szerinte az élet egyes szakaszainak lezárása, és az ezekkel való számvetés, mert a múlt eseményeit feldolgozva, "ha meg tudod azt tenni, hogy a jót előtérbe helyezed, a rosszat pedig megpróbálod elfelejteni, és tudsz nyitni minden szempontból, akkor tudsz újrakezdeni."





Szerinte természetes, hogy egyfajta falat épített maga köré, és senki sem ismeri őt igazán, hiszen "az embernek a legbelső önmagát meg kell védeni, hogy az tudjon maradni aki. A legbelső énjét az ember nem szolgáltatja ki."

Nem tudtuk kihagyni, hogy a "nagy" Dolly Roll ne kerüljön szóba, és Dolly az ehhez köthető izgalmas terveiről is beszélt. Elmondása szerint legalább olyan nagy fába vágta fejszéjét a Dolly Plusssz nevű új együttesével, mint annak idején, a Hungáriát követően is tette. Az új banda zenéjével visszahozza azt az életérzést, amit a 80-as években a Dolly Roll nagy országjáró turnéi jelentettek, a zenés színházi jeleneteket tartalmazó show műsoraikkal.
Forrás: Made in media
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását