2024. március 19. - József, Bánk

A MOL beállt a vizilabdázók mögé

A férfi és női vízilabda-válogatott prémium fokozatú támogatója lett a MOL-csoport.
2017. június 22. csütörtök 15:04 - HírExtra
 

A cégcsoport csütörtöki közleményében úgy fogalmaz: a magyar vízilabda egy évtizedek óta íródó magyar sikertörténet, hiszen a pólósok a világon egyedülálló eredményekkel büszkélkednek, eddig kilenc olimpiai és öt világbajnoki aranyérmet gyűjtöttek.

"A MOL-csoport mint a magyar sport meghatározó támogatója, szeretné elősegíteni, hogy ez a közös nemzeti sikertörténet újabb fejezettel bővülhessen, ezért döntött úgy, hogy csatlakozik a hazai rendezésű világbajnokságon szereplő magyar női- és férfi vízilabda-válogatott szponzori köréhez" - írják.
A cégcsoport a szövetség és a válogatottak prémium fokozatú szponzora lett, ami azt is jelenti, hogy a csapatok budapesti világbajnoksághoz kapcsolódó eredményeit a MOL-csoportnak köszönhetően fogja jutalmazni a szövetség.

"Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy újra a legsikeresebb magyar csapatsportág, a vízilabda mögé állhattunk. Ezzel a labdarúgás, a jégkorong és a kézilabda után egy újabb nemzeti válogatott büszke és lelkes támogatói lettünk. A szurkoló bennünk is ott van, és a legnagyobb magyar vállalatként drukkolunk a magyar csapatok és sportolók sikeréért" - fogalmazott Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

"A magyar póló tradicionálisan világhírű, boldog vagyok, hogy ilyen kiváló partereink vannak, mint például a MOL-csoport" - mondta Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke, hozzátéve, hogy babonásként is kimondottan örül ennek az együttműködésnek: "Volt már egy ilyen megállapodásunk, méghozzá 2008-ban, a pekingi olimpia előtt..." - emlékeztetett. Kínában Kemény Dénes irányításával a férfi válogatott sorozatban harmadszor nyerte meg az ötkarikás játékokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását