2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mi nem jár hétvégén Londonban?

Különféle munkálatok miatt több metróvonal nem szállít utasokat bizonyos állomások közt, a Tfl Rail pedig teljes vonalon leáll az ellőttünk álló hétvégén.
2017. március 2. csütörtök 14:06 - HírExtra
 

Nem járnak a szerelvények a hétvégén a Circle line-on Hammersmith és Tower Hill között (a St. Pancras vonalon) az új jelzőrendszer tesztelése miatt. Ugyanezen okból nem lesz közlekedés a District Line-on az Edgware Road és High Street Kensington illetve az Earl Court és Olymia közt.

A Hammersmith & City line szintén az Edgware roadtól nem indít szerelvényt Barking felé – itt a Tfl közlése szerint új sínpárt raknak be Farringdonnál. emiatt a Metropolitan line a Baker street és Aldgate közt nem indít szerelvényt.



Romford és Upminster közt egész hétvégén nem közlekedik a London Overground. A DLR a Westferry/Poplar és az Island Garden közt nem szállít utasokat. A Tfl Rail pedig nem fog járni a teljes hétvégén állomásfejlesztési munbkák miatt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását