2024. április 18. - Andrea, Ilma

Réz András a Sztárportréban:

"Az emberek hagyják, hogy érzelmi madzagokon rángassák őket vadidegen emberek, hogy sodorják őket, és már rég nem azon jár az eszük ami a fejükben van, hanem azon amit mások tesznek a fejükbe, mások adnak a szájukba."
2017. február 27. hétfő 17:55 - HírExtra
"Nagymértékben rajtunk is múlik, hogy a fejünkben fölépített világmodellben hol vannak az árkok, csapdák, szögesdrótok, ejtőző helyek.

Vissza kell térned a saját közösségeidhez, a saját morális normáidhoz, a saját földhözragadt életedhez. Ne a csillagokat nézd, nézz a lábad elé! Miközben mindenki megpróbál neked minden sarkon eladni valamit, gondold végig, hogy neked mi jó, kell-e neked, szükséges-e neked!

Miért gondolod, hogy mások csapkodásai és üvöltései fontosabbak, mint a rokonaid, családtagjaid, barátaid, üzletfeleid, ismerőseid - az a pici világ ahol élsz, ahol hús-vér emberek vannak, akikhez közöd van? Van egy világod, ahol cselekedni tudsz, meg tudod változtatni a dolgokat, és még egy kicsit felelsz is érte!"
Forrás: Made in Media
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását