2024. március 29. - Auguszta

Itt a vége: kikaptunk Norvégiától

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott Norvégia csapatától a franciaországi világbajnokság keddi negyeddöntőjében, Albertville-ben, így búcsúzott a tornától.
2017. január 24. kedd 18:45 - HírExtra
 
A norvégok eleinte percenként szerezték a góljaikat (6-1), rendkívül pontosan, gyorsan játszottak, védekezésben hatékonyan semlegesítették a magyar próbálkozásokat. Többször is hosszú percekig gólképtelen maradt a csapat, mert nem sikerült lassítania ellenfele játékát, a skandinávok hátsó alakzata pillanatok alatt visszarendeződött, így a szünetben 17-10-re vezettek.

Lényegi változást a második felvonás sem hozott, továbbra is tempókülönbség volt a két együttes között, a norvégok gyorsabban kézilabdáztak, erőszakosak, rendkívül mozgékonyak és motiváltak voltak, és magabiztosan, végig vezetve győztek.

A magyar válogatott a torna hetedik helyén végez, amennyiben Katar nem jut tovább Szlovéniával szemben a kedd esti negyeddöntőből. Ha a közel-keleti együttes sikerrel jár, Javier Sabaté szövetségi kapitány csapata nyolcadikként zár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását