2024. március 29. - Auguszta

Kódolatlan Eurosport 1 és 2

Csatornanyitás a Telekomnál: az Eurosport 1 és az Eurosport 2 kódolatlanul elérhető szinte minden digitális tv előfizetőinek január végéig
2017. január 14. szombat 07:08 - HírExtra
 A Magyar Telekom 2017. január 16 és 2017. január 31-e között kódolatlanul elérhetővé teszi (kinyitja) az Eurosport 1 és az Eurosport 2 sportcsatornákat szinte minden digitális tv előfizetőjének* a Discovery Communications Europe-pal együttműködve.

Az Eurosport a Grand Slam-tenisztornák otthona, hiszen idén először mind a négy versenyt ez a sportcsatorna közvetíti kizárólagosan Európában. Így a csatornanyitás időszakában az érintett Telekom TV-sek élőben nézhetik - mind az Eurosport 1-en, mind az Eurosport 2-őn – a Grand Slam idei első tenisztornájának, az Ausztrál Opennek a meccseit Melbourne-ből. Az Eurosport az Ausztrál Open közvetítéseit elemző műsorokkal is színesítik majd, sőt a melbourne-i tornán visszatér a csatorna képernyőjére a karizmatikus teniszcsillag, John McEnroe is, mint az Eurosport önjelölt megmondóembere.

Téli sportok is

Az Eurosport 1 a teniszkedvelők mellett a téli sport kedvelői számára is tartalmas szórakozást kínál a csatornanyitás időszakában is, hiszen közvetíti az Alpesi Sí Világkupa futamait, élőben adja a Síugró Világkupa Zakopane és Willingen sáncain megrendezett fordulóit, valamint tudósít a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságról is, amely idén január 25-29 között zajlik Ostravában. A snooker rajongók pedig megnézhetik az Eurosport 1-en Ronnie O'Sullivan címvédési kísérletét a londoni Mastersen, a biatlon rajongói a Biatlon Világkupa antholzi versenyéről szóló tudósítást élvezhetik.

Az Eurosport 2-őn szintén követhető lesz a Műkorcsolya Európa-bajnokság és a Snooker Masters. E emellett január 20-án a focirajongók örömére a Bundesliga 18. fordulójával elkezdődik a szezon második fele: a címvédő Bayern Freiburgban tehet egy lépést a bajnoki cím felé, míg Dárdai Pál Herthájára a Bayer Leverkusen csapata vár.

Az Eurosport 1 a 47-es programhelyen, míg az Eurosport 2 a 49-es programhelyen érhető el a Magyar Telekom digitális csatorna kínálatában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását