2024. április 18. - Andrea, Ilma

Premier League: Csúcsrangadókat rendeznek Angliában

Az előző két szezon bajnoka játszik egymással szombaton a Leicester otthonában. A Chelsea hihetetlen győzelmi szériától búcsúzott el január 4-én, a városi rivális Tottenham verte meg őket 2-0-ra. Emiatt a vereség miatt a londoni csapat előnye csak öt pont maradt a Premier League élén, de még így is Antonio Conte fiai számítanak a végső esélyesnek.
2017. január 13. péntek 11:23 - HírExtra
 Leicester City 6.20, Döntetlen 4.02, Chelsea 1.63

A Chelsea ellenfele az a Leicester lesz, amely idén ugyan csak a 15. helyen áll a bajnokságban, de hazai pályán mindenkire veszélyes. Elég csak megemlíteni, hogy 4-2-re megverték a Manchester Cityt, de az Arsenal is kénytelen volt beérni egy gól nélküli döntetlennel.

A londoni Kékek szezonjának kulcsa a remek védekezés, mindössze 15 gólt kaptak egész szezonban. Idegenben öt ellenfelüket is lenullázták, és különösen hatékonyak a végjátékban. A Chelsea vendégségben fele annyi gólt lő mint otthon, így kevésgólos találkozóra lehet számítani.

UniTipp: Chelsea úgy nyer, hogy nem kap gólt @ 2.65

Everton 4.60, Döntetlen 3.95, Manchester City 1.81

Az Everton az elmúlt két év visszafogottabb teljesítményét (11. hely) követően újra a közvetlen élmezőnyt üldözi. Jelenleg hetedik helyen állnak, és hazai pályán szinte lehetetlen megverni az együttest. Ez a bravúr idén egyedül csak a városi rivális Poolnak sikerült, pedig a Spurs, az Arsenal és a United is próbálkozott már.

A kisebbik liverpooli csapat ellenfele ezúttal a Manchester City lesz, amelynek minden pontra égető szüksége van, ha életben akarja bajnoki reményeit. A City jó formában van, legutóbbi öt meccséből négyet behúzott, rajta is a Pool fogott ki. Guardiola tanítványai nem szeppennek meg vendégségben, három vereség mellett 21 pontot gyűjtöttek. Ez a második legjobb ilyen teljesítmény aligában.

A két együttes október 15-én már találkozott egymással, akkor 1-1-es döntetlen született, a gólokat Lukaku és Nolito lőtte. Most is szoros találkozóra van kilátás, akár az őszi eredmény is megismétlődhet.

Tipp: Döntetlen @ 3.95

Manchester United 2.15, Döntetlen 3.40, Liverpool 3.80


A hétvége rangadóját rendezik az Old Traffordon. Úgy tűnik, hogy José Mourinho rátalált a helyes útra, a United október 29-e óta nem kapott ki a bajnokságban. Fantasztikusan teljesítettek decemberben, legutóbbi hat összecsapásukat mind megnyerték.

A Liverpool a tabella második helyén áll, és esélyeik idegenben sem rosszak. Jürgen Klopp fiai idén már nyertek az Emiratesben és a Stamford Bridge-n is, igaz a bravúrok mellett indokolatlan vereségek (Bournemouth, Burnley) is becsúsztak.

Hogy mi lesz a mérkőzés végkimenetele, azt nehéz megmondani. Tovább nehezíti a dolgot, hogy a Manchester United az élvonalbeli csapatok közül csak a Tottenham ellen tudott nyerni. A Chelsea-től és a Citytől kikaptak, a Poollal, az Evertonnal és az Arsenallal ikszeltek. Mivel Klopp jól felkészül a legfőbb riválisokból, és a United épp ellenük gyengélkedik, érdemes lehet a Manchester ellen fogadni.

UnibetTipp: Dupla esély – Döntetlen vagy vendég @ 1.76
Forrás: fogadas.unibet.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását