2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Indul a kézi vébé - mi is ott vagyunk!

Franciaország a házigazdája a 2017-es férfi kézilabda-világbajnokságnak. Az esemény január 11-én veszi kezdetét, és január 29-én a párizsi fináléval ér véget. A tornán 24 csapat indul, a küzdelmek négy hatcsapatos csoportban fognak zajlani.
2017. január 12. csütörtök 08:21 - HírExtra
  Mindenhonnan az első négy jut tovább a legjobb 16 közé, ahonnan egyenes kieséses rendszerben folytatódik tovább a torna.

A magyar válogatottat a C csoportban kapott helyet, ahonnan a papírforma szerint tovább kell jusson a legjobb 16 közé. Magyarország ellenfele lesz többek közt Németország és Horvátország, ráadásul a torna elején, két egymást követő napon játszik ellenük nemzeti együttesünk. A csoport erősségét jól jelzi, hogy a 2016-os Európa-bajnokságon Németország nyert, míg Horvátország bronzérmes lett.

Szerencsére a másik három ellenfél verhető a magyarok csoportjában. Fehéroroszország ugyan sorozatban harmadszor kvalifikálta magát, az előző két vébén csak a 15. és a 18. helyen végzett. Chile és Szaúd-Arábia játéktudásban messze elmarad európai ellenfeleitől, óriási meglepetés lenne, ha a két nemzet közül valamelyik ott lenne az egyenes kieséses szakaszban.



Ha a papírformát vesszük alapul, akkor Magyarország a csoport harmadik helyén jut tovább, tehát a D csoport második helyezettjével küzd a legjobb nyolcba jutásért. Itt szinte biztos, hogy nálunk esélyesebb ellenfelet kapunk, a svéd-dán páros egyike lehet a magyar válogatott ellenfele. A papírformát ebben a hatosban Egyiptom és Katar boríthatja. Az ágrajzból egyértelműen kiderül, hogy nemzeti együttesünknek egy bravúrra mindenképp van szüksége ahhoz a csoportmeccsek alatt, hogy a legjobb 16 között esélyesként léphessen pályára.

Unibet Tipp: Magyarország helyezése a tornán – A csapat kiesik a legjobb 16 között @ 1.90

Unibet Tipp: Magyarország helyezése a tornán – Megnyeri a világbajnokságot @ 61.00


A hagyományos fogadások mellett több érdekes hosszú távú fogadás közül is lehet szemlézni. Lehet például tippelni a torna a győztesére, a legnagyobb esélyesnek a hazai pályán szereplő Franciaország számít.

Tipp: Franciaország nyeri a világbajnokságot @ 2.00

Nem csak arra lehet fogadni, hogy az adott csapat meddig jut, hanem arra is, hogy egy-egy nemzetnek ki lesz a legjobb góllövője. Magyarországon a leggólerősebb játékos Császár Gergő, ennek megfelelően az ő házi gólkirályi címe fizet a legkevésbé csapaton belül. Ezek ellenére Császár oddsa még így is majdnem kétszeres.

Tipp: A legtöbb gólt szerzi a torna során – Császár Gábor @ 1.85

Ha valaki a csoportok végső győztesét szeretné megtippelni, akkor arra is van lehetőség, bár a C csoport kivételével a favoritok nem fizetnek jól. A mi kvartettünkben a horvátok és a magyarok nagy esélye lehet, hogy a németek leggólerősebb játékosa, Uwe Gensheimer hiányozhat a tornáról édesapja halála miatt.

Tipp: Csoport győztes (C csoport) – Horvátország @ 2.05

Csütörtökön öt összecsapás közül csemegézhetünk, amelyek közül a Macedónia-Tunézia ígérkezik a legszorosabbnak.

Tipp: Macedónia @ 1.58
Forrás: fogadás.unibet.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását