2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sittet pakolt tilosban, majd rátámadt a rendészekre

Megtámadta a zuglói önkormányzati rendészeket egy autós, akit tetten értek, amikor sittet pakolt egy szelektív hulladékgyűjtő mellé. A férfi nekihajtott a rendészek autójának, de nem sérült meg senki - tájékoztatta a XIV. kerületi önkormányzat kedden az MTI-t.
2016. december 13. kedd 17:20 - HírExtra
 

Közölték: a zuglói önkormányzati rendészek hétfő délután érték tetten az 50 év körüli autóst, amint éppen több száz kilogrammnyi építési törmeléket pakolt ki a Kacsóh Pongrác úti szelektív hulladékgyűjtő mellé.

A férfi "arrogánsan lépett fel" a rendészekkel szemben, akik felszólították, hogy a sittel teli zsákokat pakolja vissza autójába. Miután ezt többszöri felszólításra végül megtette, beült autójába és szándékosan nekihajtott a járőrkocsinak, amelybe az egyik rendész éppen be akart szállni. A járőrnek sikerült elugrania, így nem sérült meg, sőt lefogta az autóból kiugró és támadóan fellépő férfit, amíg kollégája rendőrt hív.

Az önkormányzat szerint rendőrségi eljárás indulhat az illegális hulladékot lerakó férfi ellen hivatalos személlyel szembeni erőszak, rongálás és közúti veszélyeztetés miatt is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte, hogy a XIV. kerületi kapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el az ügyben.

 
(fotónk illusztráció: illusztrálja minek gondoljuk a hírben szereplő elkövetőt)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását