2024. április 19. - Emma

MSZP: ez csak könyöradomány a nyugdíjasoknak

Az MSZP szerint alamizsna, könyöradomány a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány, amelyet az Orbán-kormány a nyugdíjasoknak ad karácsony előtt. A párt módosító javaslatot nyújt be a parlamentnek, hogy ne lehessen propagandaleveleket küldeni a nyugdíjasoknak.
2016. december 8. csütörtök 12:32 - HírExtra
 

Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, lehet, hogy egy kicsit megkönnyíti a karácsonyi bevásárlást ez az összeg, de a nyugdíjasok problémáit nem oldja meg. Ettől nem lesznek jobb állapotban a kórházak és a 3-as metró sem - tette hozzá.

A politikus emellett felháborítónak nevezte, hogy az egyszeri juttatás apropóján a kormány ismét "propagandalevelekkel zaklatja majd a nyugdíjasokat". Ezzel kapcsolatban jelezte: módosító javaslatot nyújtottak be a parlamentnek azért, hogy ne lehessen ilyen leveleket küldeni a nyugdíjasoknak.

Bárány Balázs szerint a nyugdíjasok életét csak egy szemléletváltás fogja megváltoztatni, amelynek lényege, hogy egy ledolgozott élet után ne kelljen nyomorogniuk. Ehhez azonban - mint mondta - kormányváltás kell.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását