2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kutatás: milyen péniszt akarnak a nők?

A nők nagyobb péniszt kedvelik ha csak egy éjszakás kalandról van szó – állítja egy friss kutatás. Hosszú távú kapcsolatban elég a rövidebb is.
2016. december 7. szerda 08:26 - HírExtra
 
Rövid távon hoszú kell, hossszú távon rövid – így foglalható össze a Dr Nicole Prause (a UCLA neurológusa) által végzet kutatás eredménye.
A 3D péniszek

Az amerikai kutatók 100 különféle lehetséges merev pénisz-méretet vettek alapul, melyből megalkották azt a 33-at, amit 3D nyomtatóval kézzel is foghatóvá tettek. A kék gumifütyiket egy kosárba helyezték, ahonnan a 75 kiválasztott hölgynek különféle preferenciák alapján ki kellett választania a megfelelőt.

Érdekes, hogy a kiválasztott „kisebb” szerszámok is nagyobbak voltak az átlagos angol és amerikai férfiak méreténél. A kosár legnagyobb „tartalma” alig volt rövidebb mint 23 cm, a legkurtább pedig 10 cm-nél volt alig hosszabb.



Dr Prause elárulta, az egész felmérés akkor indult,a mikor a nők szexualitás közbeni fájdalmával kapcsolatban vizsgálódott. Kollegájával, Geoffrey Millerrel ekkor jutottak arra a következtetésre, hogy talán a pénisz mérete szerepet játszhat ebben.

Vastagság, nem hossz

A kutattás eredménye azt is egyértelműen megmutatta, hogy igaz ugyan hogy a nőknek számít a méret, de jóval inkább az átmérő, mint a hossz.



Vannak műtétek, melyekkel a hosszúságot lehet növelni, a férfiak talán ezért is csak erre fokuszálnak, azt gondolva így hatásosabb fegyverük lehet.

A tudomány már többször bizonyította, hogy a hosszúsággal kapcsolatban sokakban téveszme él, a nők elégedettsége sokkal inkább az átmérőn múlik.
Forrás: Daily Mail/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását