2024. április 19. - Emma

Zakatol az NBA - ma izgis dolgok jönnek

Az megszokott, hogy a szezon negyedéhez érve esetleg van olyan csapat, amelyik hazai pályán még veretlen, azonban idén már nincs ilyen.
2016. december 6. kedd 14:07 - Gergelics József
 Olyan is van, hogy idegenben még nyeretlen egy gárda, mint például ezúttal a Philadelphia 76ers. Azonban a San Antonio Spurs nem egy szokványos csapat: a texasiak eddig idegenben nem találtak legyőzőre, pedig már 12 meccset játszottak távol az otthonuktól.

A saját közönségük előtt felülmúlt ellenfeleket nézve pedig az is látszik, hogy nem csupán a liga alsó feléhez tartozó gárdákhoz látogattak, ugyanis nyertek a tavaly bajnok és idén nagydöntős Golden State Warriors, továbbá az idén remeklő Houston Rockets és Boston Celtics otthonában is. A papírforma alapján ez a kiváló sorozat nem a gyengécske Minnesota Timberwolves ellen szakad meg.

Ráadásul a Spurs, amely olyan sztárokkal van teletűzdelve, mint Kawhi Leonard, LaMarcus Aldridge, Tony Parker, vagy éppen a nyáron igazolt Pau Gasol, egészen kiváló formába lendült, ugyanis legutóbbi 11 találkozójából csak egyszer kapott ki. Ezzel szemben például a hazaiak ezt megelőző kilenc találkozójukból csak kétszer győztek.

Az egyedüli, ami a hazaiak mellett szól, hogy ők három napot pihenhettek a meccsre, míg Spurs hétfőn alaposan megizzadt és mindössze egyetlen ponttal győzött a Milwaukee Bucks vendégeként.

UnibetTipp:

San Antonio Spurs -4,5 @ 1.97


Detroit Pistons 1.40 Chicago Bulls 2.80

A Detroit Pistons mostanáig nélkülözte egyik legjobbját, Reggie Jacksont, aki azonban két napja nyolchetes kihagyás után visszatért. Igaz, az éppen ötvenszázalékos mérleggel álló michigani csapat ennek ellenére alulmaradt az Orlando Magic gárdájával szemben, de minden bizonnyal javítani szeretne a vendég Chicago Bulls ellen.

Mindkét csapat meglehetősen rapszodikusan szerepel eddig, de a jelenlegi formát figyelembe véve a hazaiak számítanak favoritnak, ugyanis a Pistons az elmúlt hét meccséből ötöt megnyert, míg riválisa a legutóbbi kilenc alkalomból hatszor vereséget szenvedett.

UnibetTipp:

Detroit Pistons -5,5 @ 1.85

Miami Heat 1.84 New York Knicks 2.00


Az idényt váratlanul gyengén kezdő New York Knicks kezd magára találni, így komoly győzelmi esélyekkel lép pályára a Miami Heat vendégeként, amely Dwyne Wade nyári elvesztése után vezére nélkül maradt, emiatt pedig jelentősen visszaesett.

A Knicks legutóbbi 11 találkozóján nyolcszor diadalmaskodott, míg a floridaiak az elmúlt nyolc összecsapásukból három sikert számlálnak, de ami még lesújtóbb számukra, hogy saját közönségük előtt kétszer nyertek kilenc vereség mellett.
Forrás: fogadas.unibet.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását