2024. április 19. - Emma

Pálinkával ízesített lazacfilé szeletek - miii??!!

Közös termékkel jelentkezik Magyarország vezető pálinkamárkája és az egyik legnagyobb hazai tengerihal-importőr, a Hering-Trade Kft. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé termékcsalád bemutató eseményén a gasztroszakma három ismert személyisége készített inspiráló ünnepi előételeket a hagyományos nemzeti gyümölcspárlatokkal ízesített lazacfilé szeletekből.
2016. december 1. csütörtök 15:39 - HírExtra
 
A Hering Trade Kft. és a Rézangyal pálinkamárka a Budapesti St. Andrea étteremben három ismert séf - Sipos András (Susu Bar and Restaurant), Bernát Dániel (Rézkakas), és Susánszky Ádám (Zing Burger) - közreműködésével mutatta be új termékcsaládját. A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeletek a Skóciában és Írországban nagy népszerűségnek örvendő Whiskey-vel ízesített lazac mintájára, a hagyományos nemzeti gyümölcspárlat és a kedvelt halfajta párosításával jött létre.

A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeleteket hagyományos módon hideg füstölési eljárással készítik, azaz az eljárás során a lazacfilé hőmérséklete nem haladhatja meg a 28 °C –ot. A füstöléshez bükkfa forgácsot használnak fel, amelyet a szakemberek kifejezetten a lazac füstöléséhez ajánlanak. Így alakul ki a termékre jellemző karakteres ízvilág.

Kiváló páros


„A füstölt lazac és a pálinka remek ízpárosítás, különösen, ha az összetevők előkészítése során gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokat használunk. A termék, a gyártási eljárások tökéletesítése után, a lehető legjobb ízélményt biztosítja a vásárlóinknak, fogyasztásra kész formában. Izgatottan várjuk, hogy hogyan fogadja a piac a terméket, nagyon szeretnénk, ha a jövőben további ízváltozatokkal is kibővíthetnénk a kínálatot” - mondta el Török Ferenc a Hering-Trade Kft. ügyvezető igazgatója.



A Royal Rézangyal füstölt lazacfilé szeletek kétféle, barrique törkölypálinka és barrique szilvapálinka ízesítéssel kerülnek forgalomba. A barrique szilva- és törkölypálinka speciális, hordóban érlelt pálinkafajta. A tölgyfából készült hordóba töltött pálinka, a hordóban való legalább féléves érlelés során, kiegészül a fa jellegzetes íz- és illatvilágával. A barrique törkölypálinkában kiválóan előjönnek a „törkölyös”, markáns jegyek, remek párhuzamot alkotva a hordós érlelés adta tompa, kicsit kesernyés ízhatásokkal. Ezzel szemben a barrique szilvapálinka illatában édes fűszerek és gyógynövényes jegyek váltják egymást, amiben leginkább édeskömény, ánizs, pici gyömbér és szegfűszeg érezhető.

„Nagyon örülünk neki, hogy hosszú hónapok munkájának gyümölcsét végre bemutathatjuk a nagyközönségnek. A Rézangyal az egyik első olyan magyar pálinkamárka, amely termékeinek minősége tekintetében képes felvenni a versenyt a nagy nemzetközi alkohol brandekkel. Ennek megfelelően minden olyan partnerrel szívesen dolgozunk együtt, amely - hozzánk hasonlóan - nem ismer kompromisszumokat a minőség területén” - mondta el Haász Dömötör a Rézangyal Kft. marketingvezetője.
Forrás: Clue Pr
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását