2024. március 29. - Auguszta

Berki zseniális volt

Berki Krisztián az esélyeknek megfelelően megnyerte a lólengés döntőjét a tornászok győri mesterfokú országos bajnokságán.
2016. november 26. szombat 18:11 - HírExtra
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a szer londoni olimpiai bajnoka remekül versenyzett szombaton, hibátlanul mutatta be 6,7-es kiindulópontú gyakorlatát, amelyért 16,000 pontot kapott, és magabiztosan diadalmaskodott. A mögötte második Kállai Zoltán 15,100 pontot tornázott.

"Egyre jobb formában vagyok, tudtam pihenni délután, a selejtező után, reggel frissen keltem, sokkal jobb állapotban érkeztem a döntőre. Minden energiámat sikerült mozgósítanom, nagyon vártam már ezt a győri versenyt" - mondta Berki.

A férfiaknál talajon Boncsér Krisztián szerezte meg az aranyérmet, gyűrűn pedig Babos Ádám és Schweigert Dávid győzött holtversenyben.

A nők szombati két szere közül felemáskorláton a riói olimpikon Kovács Zsófia végzett az élen, ugrásban pedig a pénteken egyéni összetettben is első Böczögő Dorina.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását