2024. április 20. - Tivadar

Vádat emeltek a vakító fiú ellen

Vádat emelt a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség egy fiú és az anyja ellen, akik bántalmazták az elvált apát, ennek következtében a férfi a fél szemére megvakult - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője pénteken az MTI-vel.
2016. november 25. péntek 13:29 - HírExtra
 

Bóna Gyula ismertette: a sértett és az 57 éves nő 2009-ben vált el. A válást követően a nő és jelenleg 35 éves fia a családi házban maradt, a volt férj pedig a ház mögötti ingatlanban lakott. Miután Budapestre költözött, gyakran tért haza Nógrád megyei házába, és ilyenkor rendszeresek voltak a veszekedések volt feleségével és fiával.

2015. november 7-én a házuk előtt ismét szóváltásba keveredtek, az asszony kétszer megütötte a férfit, fia pedig nagy erővel, ököllel a bal szemén ütötte meg. A férfi olyan súlyos szemsérülést szenvedett, hogy a bal szemére megvakult.

A főügyész hozzátette: a fiú ellen maradandó fogyatékosságot eredményező sérülés okozása miatt felfüggesztett szabadságvesztés, a garázdasággal vádolt nővel szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta vádiratában az ügyészség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását