2024. április 25. - Márk

Robbie Williams újra Take That-tag lesz?

A legendás fiúcsapat jelenlegi tagjai és Robbie Williams ismét együtt szerepeltek a színpadon.
2016. november 8. kedd 10:04 - HírExtra
Miután Robbie korábbi társai, Garry Barlow, Howard Donald és Mark Owen, a London's Troxy színpadán, november 7-én előadták a The Flood and Back For Good című, 1995-ben debütált számukat, Donald egyértelműen kijelentette: "Rob, akár tetszik akár nem, mindig a Take That tagja leszel."

Robbie a dal meghallgatása után csatlakozott a trióhoz, kezében az egyik BRITs Icon trófeájával - igaz, most nem hallhattuk őket ismét együtt énekelni.

A most 42 éves Williams egy korábbi, közös szereplésüket firtató újságírói kérdésre szemérmesen annyit válaszolt: " ki tudja, ez is megtörténhet, de úgy gondolom, hogy ez nem most lesz."

Robbie, az újraegyesülés kérdését is nyitva hagyta. (Bár a díj mutogatása a Take That színpadi asszisztálásával, bizakodásra adhat okot a banda rajongóinak- a szerk.)

Történelem 

Williams 1995-ben hagyta ott az akkor még öttagú együttest, a szólókarrier kedvéért. A négyfős Take That 2006-ban állt össze ismét, Jason Orange 2014-ben szakított a bandával.

2010-ben Robbie ismét csatlakozott, és a hatodik közös nagylemezük, a "Progress" fergeteges sikert aratott a rajongók körében, csak úgy, mint az eladási listákon is. Williams 2011-ben másodjára is faképnél hagyta az együttesét.
Forrás: Mirror/Hirextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását