2024. március 19. - József, Bánk

Nagyon mennek a kozmetikumok

Az Yves Rocher 2015-ben 25 százalékkal növelte forgalmát Magyarországon, a francia kozmetikai cég az idén is növekedést tervez, ami az eddigi adatok alapján meghaladja majd a 20 százalékot.
2016. október 26. szerda 13:02 - HírExtra
 

    Venczel Judit, a magyarországi leányvállalat igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az MTI kérdésére elmondta, hogy az Yves Rocher bruttó árbevétele meghaladta a 2,5 milliárd forintot tavaly, nyeresége 50 millió forint volt.

    A szépségápolási termékeket forgalmazó márkabolthálózat jelenleg 120 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon. A meglévő 26 bolt  mellé jövőre további négy nyitását tervezik.

    A Magyarországon 1997 óta jelenlévő Yves Rocher 2016-ben négy új üzletet nyitott, Miskolcon, Nyíregyházán, és Budapesten.

    A francia anyavállalat folyamatosan befektet Magyarországon, ezt jelzi a Budapesten a százezer eurót meghaladó beruházással  most megnyitott új üzlet a Váci utcában.

    A boltokban több mint 600 féle terméket forgalmaznak, amelyek mindegyike növényi alapanyagú. Az arcápoló termékek száma évente legalább félszázzal bővül.

    A környezetvédelem iránt elkötelezett cég vállalta, hogy 100 ezer fát ültet a következő másfél évben Magyarországon, a Keszthelyi-hegységben, ahol nagy területen kiszáradt az erdő, a feketefenyők helyett őshonos fafajtákat ültetnek.

 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását