2024. március 19. - József, Bánk

Amorf Ördögök az A38-on

Két telt ház után közeledik a harmadik! Mivel a november 11-i és november 12-i koncertekre már minden jegy elkelt, ezért november 10-én, csütörtök este is feltárul az Amorf Ördögök világa.
2016. október 26. szerda 19:21 - HírExtra
  A csütörtöki koncert után a bulizni vágyókat Erik Sumo (Tövisházi Ambrus) és Simon Iddol (a zenekar régi barátja, nemzetközi mashup-püspök) fogja lemezeivel maradásra és táncolásra bírni. Különlegességként a koncert(ek) előtt egy héttel jelenik meg egy Amorf Ördögök-demókat, próba- és koncertfelvételeket tartalmazó kilenclemezes (!) ritkasággyűjtemény.

Tavaly tavasszal nyolcéves téli álmából ébredt meg az első magyar kacatpop-zenekar, az Amorf Ördögök - az A38 Hajó gyomrát töltötték meg egymást követő három estén. Az Amorf Ördögöket Tövisházi Ambrus zeneszerző és Tariska Szabolcs szövegíró eredetileg a kilencvenes évek közepén alapították, viszont a végleges felállást Péterfy Bori belépésével alakult ki az ezredfordulón.

Az operettek, sanzonok, és az ezredfordulós hangmintázós, játékos elektronika világában otthonosan mozgó csapat Idén novemberben újra visszatér az A38 Hajóra: ezúttal a 2000 őszén megjelent Betyár a Holdon című lemezüket fogják három egymást követő estén előadni. A koncert apropóját adja az a kilenc albumból álló gyűjtemény is, amely a régi Amorf Ördögök-demókat, otthon készült lemezeket és koncertfelvételeket tartalmazza, és amely november 2-án kerül ki a digitális zeneáruházakba.

Belépés a koncertrekre - az egykori ikonikus album borítója okán - csakis bajuszban! A bajusszal nem rendelkező belépők és a hölgyek a bejáratnál kaphatnak egy bajuszt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását