2024. március 29. - Auguszta

Figyeljünk a diákigazolvány érvényességére!

Október 31-én lejár az előző félévben kiadott diákigazolvány-matrica, ezért a MÁV-Start arra figyelmezteti a diákokat, hogy időben gondoskodjanak diákigazolványuk érvényesítéséről.
2016. október 18. kedd 12:06 - HírExtra
 

A vasúti utazási diákkedvezmény igénybe vételének feltétele az érvényes diákigazolvány, és az előző félévben kiadott diákigazolvány-matricák október 31-ig érvényesek. Ezért a diákkedvezménnyel utazóknak érdemes időben gondoskodniuk diákigazolványuk érvényesítéséről - áll a vasúttársaság MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok a MÁV-Start vonataira 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet. A közoktatásban és a felsőoktatásban résztvevő nappali és esti tagozatos tanulók 90 százalékos havi, félhavi, illetve 30 napos bérletet is vásárolhatnak lakóhelyük vagy tartózkodási helyük és oktatási intézményük székhelye, illetve gyakorlati képzésük helyszíne között - emlékeztettek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását