2024. március 29. - Auguszta

Ő követte el a robbantást?

Közzétett egy videofelvételt és több fotót a rendőrség a szombat esti Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjéről a honlapján, a police.hu-n hétfő délután.
2016. szeptember 26. hétfő 15:27 - HírExtra

 

    A police.hu-n látható egy 18 perces videó, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített, és a helyszínt mutatja. A felvételen látható a feltételezett elkövető, a megsérült rendőrök és a robbanás is. A videó végén látható egy férfi, aki többször a kezében tartott csomagba nyúl, a robbanás előtt egy kapualjba húzódik, majd azt követően elindul a földön fekvő rendőrök felé.

    Az Országos Rendőr-főkapitányság hat fotót is közreadott a feltétezett tettesről. A rendőrség közölte: az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

    A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható férfit, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tárcsázza a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számot, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számát. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, valamint személyesen bármelyik rendőri szervnél. A rendőrség bizalmasan kezeli a bejelentő személyét.

    Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki - emlékeztettek.

    Közölték továbbá: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

    A fővárosban, a VI. kerületben, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását