2024. április 25. - Márk

LMP: rendbe kellene tenni a gazdaságot

Az LMP az ország hitelbesorolásának felminősítése ellenére is irányváltást sürget a magyar gazdaságban, frakcióvezetőjük szerint ugyanis a kivándorlók százezrei még mindig leminősítik az országot.
2016. szeptember 21. szerda 17:15 - HírExtra

 

    Schmuck Erzsébet szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: törvénymódosítások benyújtásával próbálják elérni, hogy a kormány szakítson az alacsony bérek politikájával.

    Emellett megállítanák a pénzkivonást az oktatásból, hogy megakadályozzák annak szétverését, a jelenleginél több uniós támogatást irányítanának a kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyek terheit adócsökkentéssel is mérsékelnék - tette hozzá.

    Az LMP szerint emellett a jövő iparágai felé kell irányítani a gazdaságot, hogy az sok lábon állva váljon egyre stabilabbá.

    Schmuck Erzsébet kijelentette: nem szabad túl komolyan venni a hitelminősítők véleményét - ahogy a Fidesz sem tette, amikor azok éppen rontottak az ország adósbesorolásán -, mivel a Standard and Poor's-t nem érdekli például társadalom kettészakadása.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását