2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sirályokkal ütközött a Wizzair - minden oké

Madárrajjal ütközött felszállás közben a Wizz Air légitársaság Londonba induló gépe a debreceni repülőtéren. Az Airbus 320-ast vészfékezéssel sikerült megállítani, személyi sérülés nem történt.
2016. szeptember 19. hétfő 09:31 - HírExtra

 

    A Wizz Air menetrendszerinti járata 169 utassal, valamint 4 csecsemővel és a 6 fős személyzettel a fedélzetén 17 óra 25 perckor kezdte meg a felszállást - mondta az Airport Debrecen Kft. forgalmi igazgatója.

    Gulyás Péter hozzátette: a gép Debrecenből London Luton repterére indult, amikor a kifutópályán egy átrepülő sirálycsapattal összeütközött. A pilóták az ilyenkor szokásos protokoll szerint vészfékezéssel megállították az Airbus 320-ast, majd a gép visszagurult a forgalmi előtérre, ahol az utasok kiszállhattak.

    Személyi sérülés nem történt, az utasokat mentesítő járattal szállítják Londonba - fűzte hozzá Gulyás Péter, aki elmondta azt is: az átvizsgálás során megállapították, hogy a madarak nem okoztak kárt a repülőgépben.  

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását