2024. április 20. - Tivadar

"Orbán térjen vissza a realitásokhoz"

Az Együtt arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt és a kormányt, hogy a pozsonyi uniós csúcstalálkozón "vágyálmok kergetése" helyett térjen vissza a realitásokhoz, és olyan javaslatokkal álljon elő, amelyek elősegítik, hogy Magyarország biztonságosabb és gazdagabb ország legyen - mondta Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
2016. szeptember 16. péntek 15:31 - HírExtra

 

    Az ellenzéki politikus úgy vélte: a miniszterelnök nyilatkozataiból az derül ki, hogy a Fidesz számára Brüsszel egyenlő a "gonosz birodalmával", és minden, ami ott történik, az csak kedvezőtlen lehet Magyarország sorsa szempontjából.

    Hajdu Nóra kérdésesnek nevezte, hogy ilyen stílusú megszólalások után milyen tárgyalási potenciállal rendelkezhet Orbán Viktor az EU-csúcson.

    Hangsúlyozta: Magyarországon akkor van jólét és biztonság, ha olyan kormánya van, amely a brüsszeli tárgyalóasztalok mellett képviseli az ország érdekeit, és ott olyan alternatívát kínál, amelynek más országokat is meg tud nyerni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását