2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Corvinus a régióban is jó

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) vezetés és szervezés mesterképzése a közép-kelet-európai térség más jelentős intézményeit megelőzve a 70. helyen áll a Financial Times menedzsmentképzéseket rangsoroló idei felsőoktatási toplistáján.
2016. szeptember 13. kedd 17:14 - HírExtra

 

    A hétfőn megjelent rangsorban a BCE gazdálkodástudományi kara (Corvinus Business School) ezzel az eredménnyel olyan üzleti iskolákat is maga mögé utasított, mint a Prágai Közgazdasági Egyetem, a Varsói Közgazdasági Iskola, a Manchester Business School vagy a BI Norwegian Business School - áll az egyetem MTI-hez eljuttatott közleményében.

    A Financial Times olyan szempontok alapján értékeli a képzéseket, mint a tandíj és a képzés minőségének aránya, vagy a végzettek fizetése és elhelyezkedési adatai. Előbbi tekintetében a lista élmezőnyében, az ötödik helyen áll a Corvinus, de az is fontos, hogy a szakon végzettek fizetését évi 45 495 dollárra becsülik - hangsúlyozták.

    A vezetés és szervezés szak már ötödik éve szerepel a Financial Times évente kiadott rangsorában. A rangsor első három helyén egy svájci és két francia intézmény képzése végzett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását