2024. március 29. - Auguszta

Rengeteg lezárás Budapesten

Hét fővárosi kerületben is ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Wizz Air Budapest Félmaraton futóverseny miatt a hétvégén, vasárnap lezárják egyebek mellett a Lánchidat és a Szabadság hidat - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.
2016. szeptember 7. szerda 12:18 - HírExtra

 

    A tájékoztatás szerint rengeteg útvonalat lezárnak, valamint sok helyen tilos lesz megállni.
    A változások a főváros I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületében lépnek életbe. Érintik egyebek mellett az Olof Palme sétány, a Városligeti körút, a Kós Károly sétány, a Bajcsy-Zsilinszky út, az Attila út, a József Attila utca, a Pázmány Péter sétány, a Műegyetem rakpart, valamint a Szent Gellért tér környékének közlekedését is.

    Vasárnap időszakosan, a futók elhaladásának idejére lezárják a többi között a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, az Andrássy utat, a Hősök tere és a Széchenyi István tér bizonyos részeit, a Nyugati téri felüljárót, továbbá a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát - írták a közleményben, amely teljes terjedelmében a http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapest-xiv-14 címen olvasható.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását