2024. április 20. - Tivadar

A Sziget sztárfellépői

Szerdán a mínusz egyedik nappal megkezdődik a Sziget fesztivál. Idén Rihanna koncertjét övezi a legnagyobb érdeklődés, mellette Manu Chao, a Muse, David Guetta, Sia, a Chemical Brothers, valamint Noel Gallagher tartozik a legnagyobb sztárok közé a felhozatalban.
2016. augusztus 8. hétfő 08:22 - HírExtra

    A Sziget nagyszínpada idén a fesztivál közelmúltban elhunyt nemzetközi booking menedzsere, Dan Panaitescu nevét viseli: a szakember húsz éven át dolgozott a rendezvény stábjában.

    Az idei Sziget első koncertjét egy hazai csapat, az Ozone Mama adja a mínusz egyedik napon, augusztus 10-én szerdán 15 órakor a Petőfi Rádió-Telekom VOLT Fesztivál színpadon. A nagyszínpadon egy órával később Marky Ramone, a Ramones egykori legendás dobosa az első fellépő zenekarával, a Blitzkrieggel.

    Szintén a mínusz egyedik napon játszik a nagyszínpadon a Skunk Anansie, a dél-afrikai Die Antwoord és a brit elektronikus zenei alapvetés, a Chemical Brothers. Utóbbi, Tom Rowlands és Ed Simons duója eddig nyolc stúdióalbumot készített és a mostani lesz az ötödik magyarországi fellépése. A Chemical Brothers-höz olyan nagy slágerek fűződnek, mint a Star Guitar, a Hey Boy Hey Girl, az Out of Control, a Setting Sun vagy a Block Rockin' Beats. Aznap este a Magic Mirror sátorban az év elején elhunyt David Bowie-ra emlékeznek ismert hazai zenészek és színészek az Ashes to Ashes című koncerten.

    A barbadosi születésű énekesnő, Rihanna nulladik napi, augusztus 11-i fellépésére már nem lehet jegyet kapni. Eddig tizennégy alkalommal vezette az amerikai Billboard listát, több mint 54 millió albumot adott el világszerte, nyolc Grammyt és ugyanennyi American Music Awardot söpört be, dalait már több mint nyolcmilliárdszor játszották le a YouTube-on.

    A csütörtöki nulladik napon már valamennyi helyszínen beindulnak a koncertek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását