2024. április 19. - Emma

"Számolják fel a letelepedési kötvények üzletét!"

Az Együtt felszólította a kormányt, hogy számolja fel a letelepedési kötvények üzletét és más úton szerezzen új állampolgárokat.
2016. július 26. kedd 13:08 - HírExtra

 

    Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt elnöke kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a letelepedési kötvényeket igénylő külföldiek csak ideiglenes kölcsönt adnak a magyar államnak, amit később kamatostul visszakapnak, ehelyett azonban sokkal becsületesebb lenne, ha az ország képzett külföldi munkavállalóknak biztosítana lehetőséget.

    A letelepedési kötvény egy korrupt üzlet - fogalmazott a politikus, aki rossz megoldásnak nevezte a letelepedési kötvény július 1-jétől érvényes könnyítését is, amely lehetővé teszi az állandó letelepedési engedély azonnali megszerzését.

    Szigetvári Viktor jelezte, írásbeli parlamenti kérdéssel, valamint adatigényléssel fordulnak a kormányhoz és a bevándorlási hivatalhoz, hogy megismerhetővé váljanak a letelepedési kötvényt vásárlók adatai.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását