2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Helytállunk a legnagyobbak között is

Nemcsak a zenében mérettetik meg a profik között, de a média területén is egyre többször tűnik fel a Pannon Filharmonikusok neve.
2016. július 19. kedd 12:51 - HírExtra


 Most az elsősorban online szerkesztőségek, médiacégek, illetve reklámcégek részvételével zajló versenyében aratott győzelmet az együttes, és került be imázsfilmje az ország legjobb online videói közé.

A Pannon Filharmonikusok első imázsfilmje tavasszal készült el, melyet 92 beküldött pályamű közül válogatott be a Kreatív Online Video Award neves zsűrije a 2016. évi rövid listájába. Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett országos versenyben a legnagyobb ügynökségek és a marketing szakma jeles tagjai képviseltetik magukat, hogy kiderüljön, kik készítették ebben az évben a legjobb webes videókat. Az öt kategóriát díjazó kilenctagú zsűri között a szakma elismert képviselői kaptak helyet.

Bemutatkozó film kategóriában három másik videóval versenyzett a Pannon Filharmonikusok munkája, melyek mindegyike a Mol-csoport egy-egy pr filmje volt. A cím tehát magáért beszél, hiszen a Jövünk névre keresztelt videó remekül bizonyítja, a zenekar jön, érkezik, jelen van, és olyan színtéren is helyet követel magának, ahol a komolyzene ritkán kerül előtérbe.

A Kreatív Online Video Award bemutatkozó film kategóriában aranydíjat nyert művét Váli Miklós rendezte, operatőre Böröcz Balázs volt. A győztes alkotás az alábbi linken érhető el:
https://vimeo.com/170013669
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását