2024. március 29. - Auguszta

YouTuberek élőben!

Az Online Video Stars Festival (OVS) idén nyáron is egész napos programokkal várja a legnépszerűbb hazai Youtube sztárok rajongóit.
2016. június 16. csütörtök 15:55 - HírExtra
 A már három éve többezres tömeget vonzó rendezvény június 25-én a Millenárison kap helyet, ahol a közönségtalálkozó és sztárfellépők mellett versenyek, előadások  és ESPORT bajnokság is várja a látogatókat.

A vakáció második hétvégéje egyedülálló programlehetőséget kínál a hazai YouTuberek rajongói számára. A legnépszerűbb videó csatornák százezres feliratkozói számot is meghaladó közönségre tartanak számot, a vloggerek és rajongóik azonban ilyen formán csak online kommunikálhatnak egymással. Az OVS éppen ezért különleges alkalom mind a videósok, mind pedig közönségük számára, hiszen élőben is lehetőségük nyílik a találkozásra.

Félmilliós díj

A Special Effects Media szervezésében megrendezett fesztiválon idén minden eddiginél több látogatóra lehet számítani. Az utazás, szépségápolás, irodalom, zene és film témájú videó csatornák sztárjai mellett az online számítógépes játékok is jelentős szerepet kapnak a rendezvényen; egy 500 000 forintos összdíjazású Leage of Legends minibajnokság, Overwatch verseny és gamer videósok előadásai teszik teljessé a fesztivál program kínálatát. A kiállítók között a legnépszerűbb magyar online ifjúsági sorozat, a Középsuli sztárjai is helyet kapnak, akik egy zenés meglepetés produkcióval is készülnek.

Pamkutya, Unfield, Viszkok Fruzsi és JustVidman csak néhány név azok közül a legnagyobb hazai online videósok közül, akikkel a fesztiválon most személyesen is találkozhatnak a rajongók. A rendezvényt már hagyományosan a legnépszerűbb vlogger, a Videómánia YouTube csatorna alkotója: Dancsó Péter show műsora zárja.

Jegyek vásárlására online is van lehetőség, ahol VIP, Super VIP és csoportos belépők is igényelhetőek.
Forrás: special effects
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását