2024. április 19. - Emma

Magyar szurkolók ragadtak Londonban

Több magyar szurkoló is lemarad a 18 órakor kezdődő Magyarország-Ausztria labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzésről a bordeaux-i repülőtér dolgozóinak sztrájkja miatt.
2016. június 14. kedd 15:31 - HírExtra

    Lotfi Begi, a magyar válogatott drukkereinek szóló album zenei producere az MTI érdeklődésére elmondta, a brit fővárosban Luton reptérről már nem tudtak továbbrepülni a mérkőzés helyszínére, néhányan megpróbáltak más megoldást választani, hogy odaérjenek még az összecsapásra, de a legtöbben már vissza is tértek Budapestre.
    
Hozzátette, Náksi Attilával - a válogatott hivatalos dalának, "Az éjjel, soha nem érhet véget" szerzőjével - közösen léptek volna fel a mérkőzés után egy bordeaux-i klubban, ahol a magyar szurkolókat szórakoztatták volna.
    
Az Eb-re 44 év után kijutott magyar válogatott az osztrákok elleni mérkőzést követően négy nappal Marseille-ben az izlandiakkal, június 22-én Lyonban pedig a portugálokkal találkozik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását