2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hangolnak a nyárra

Tücsi és Pordán Petra, a Halló, Angyalok! című műsor háziasszonyai izgatottan készülnek a nyárra.
2016. június 3. péntek 08:17 - HírExtra
 A szexi bikiniket már beszerezték, és teljes gőzzel tervezgetik utazásaikat is. Mindketten imádják a vízpartot, de míg Petra a hullámok közt érzi magát elemében, addig Tücsi inkább a szárazföldön napfürdőzik szívesen. A barátnők nyári terveikről meséltek, és azt is elárulták, utaznak-e együtt valahova idén.
 

Pordán Petra és Tücsi, a Sláger TV Halló, Angyalok! című kívánságműsorának elfoglalt háziasszonyai a munka mellett idén is szakítanak időt a nyaralásra. Mindketten azt vallják, hogy egy utazás során a pihenés mellett aktív programokkal is fel lehet töltődni. Petra például szeret számára új mozgásformákat is kipróbálni, mint például a vízi ejtőernyőzés, Tücsi pedig ma már el sem tudja képzelni a nyarat fesztiválok nélkül. Mivel nemcsak kollégák, hanem barátnők is, ezért idén közös balatoni nyaralást is tervezgetnek, de addig is Petra egy olaszországi úttal, Tücsi pedig strandkellékek vásárlásával hangol a nyárra.
 

„Épp most jártunk a férjemmel és a barátainkkal Olaszországban, ahol többek között a csodás Velencébe is ellátogattunk. Imádom ezt az országot, nagyon jól sikerült a nyaralás. Odavagyok a vízért, régebben úsztam is, így kiskoromban és most sem könnyű kicsalogatni a habok közül. Esténként nagyokat sétáltunk és bebarangoltuk a városokat, így például Bibionét is” – lelkendezett Petra.
 

„Petrával ellentétben én nem a vízben, hanem inkább a parton érzem jól magam. Imádok nyáron fesztiválozni, sportolni és süttetni magam a strandon, de egyszer komoly napszúrást kaptam, ezért mindig odafigyelek, hogy ez ne forduljon elő újra” – árulta el Tücsi, aki nemcsak a Sláger TV képernyőjén igyekszik a legdivatosabb ruháit megmutatni, hanem a vízparton is. „Már legalább tíz bikinit beszereztem a szezonra, de ahogyan magamat ismerem, ez még nem a végleges szám. A megfelelő kiegészítőkre is különös figyelmet fordítok: nagy kedvencem a kalap” – mesélte Tücsi, aki egyébként élete első igazi csajos külföldi nyaralására készül barátnőivel.
Forrás: Good PR
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását