2024. április 23. - Béla

Na, kivel jár Chloe?

Tényleg egy pár a fiatal mozisztár és Beckham fia.
2016. május 11. szerda 16:04 - HírExtra
Már egy ideje lehetett tudni, hogy Chloe Grace Moretz és Brooklyn Beckham egy párt alkotnak, mert beszédes fotókat posztoltak egymásról az Instagramon. A 19 éves színésznő most véget vetett a pletykáknak: egy tévéműsorban elismerte, hogy tényleg járnak. Meg is indokolta: „Minél kevesebbet titokzatoskodom, annál kevesebb embert fog érdekelni.” A színésznő azt is elárulta, annyira komoly a kapcsolat, hogy már össze is barátkozott párja szüleivel, Victoria és David Beckhammel, akiket nagyszerű embereknek tart. „Rettentő jó szülők, de ami ennél is fontosabb, csinos gyereket gyártottak” – tréfálkozott Chloe.

Chloe Grace Moretz az egyik főszereplője a nagy sikerű Rossz szomszédság most mozikba kerülő folytatásnak. A Rossz szomszédság 2-ben vagány egyetemista lányok költöznek az előző részben megismert házaspár mellé (Rose Byrne, Seth Rogen), akik az új ellenségek miatt kénytelenek bevetni a csodafegyvert, a korábbi kiállhatatlan szomszédot, akit Zac Efron alakít.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását