2024. március 19. - József, Bánk

Jön az ingyen wifi a kerületben

Ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatás indul a főváros III. kerületében, az Óbuda Napja rendezvénysorozaton, amelyet pénteken és szombaton tartanak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2016. május 6. péntek 11:11 - HírExtra

    A fejlesztés első ütemében a Fő téren, a Zichy udvarban és a Szentlélek téren internetezhetnek a kerületben élők és az oda látogatók - olvasható a közleményben.

    Idézték Bús Balázst, Óbuda-Békásmegyer polgármesterét is, aki egyebek mellett azt mondta: szeretnének tovább lépni, és az ÓbudaFree wifihálózatot kiterjeszteni a kerület közösségi házaira és szakrendelőire is.

    Közölték: a felhasználók regisztráció után - amelyet Facebook-fiókjukkal is megtehetnek - használhatják az ingyenes vezeték nélküli internetet. Jelezték: így később olyan helyszíneken is ingyenesen böngészhetnek, mint a Fővárosi Nagycirkusz, a Belvárosi Színház, a Városligeti Műjégpálya vagy a Westend City Center.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását